Patchwork Halılar İle Oda Dekorasyonlarınızın Altına İmza Atın

by Unknown, 21:41, No comment
rengarenk patchwork hali
Son yıllarda ev dekorasyonlarında çok popüler olan patchwork ürünler birçok mobilya, aksesuar, yatak örtüsü ve halı modellerinde karşımıza çıkıyor. Birbirine eklenmiş parçalı örtülere veya bu parçalı örtülerdeki her bir parçayı birbirine birleştirmede kullanılan yamalama tekniğine patchwork diğer ve büyük annelerimiz tarafından aslında yıllarca kullanılan adıyla kırkyama denir.
yesil patchwork hali
Eski dönemlerde, özellikle yokluk zamanlarında ufak parça kumaşları değerlendirmek adına, bu kumaşları birbirine ekleyerek uygulanan patchwork, zamanla şekil ve desen kazandırılan bir sanat haline dönüşmüş ve günümüzde büyük bir moda akımı haline gelmiştir.
kirmizi patchwork hali
Bu moda akımında özellikle patchwork halılar çok daha fazla ön plana çıkmış ve ev dekorasyonlarında çok tercih edilir bir ürün olmuştur. Patchwork halılar dekore edilen mekanlara damgasını vuran ve oda dekorasyonlarınızın altına bir anlamda imzasını atan, klasik halılardan farklı, çok sıcak tasarımlı halılardır.
pembe patchwork hali
Patchwork halılar çok meşakkatli ve titiz bir çalışma ürünüdür. Anadolu ve farklı yörelerden toplanan eski halılar önce toz alma, tıraşlama ve yıkama gibi işlemlerden geçirilerek temizlenir. Sonra içerisinde hiçbir kimyasal madde barındırmayan doğal kök boya ile boyanıp, değişik kalıplarda kesilir. Kesilen bu halı parçaları oluşturulan tasarıma uygun bir şekilde özel el işçiliği kullanılarak birleştirilir ve odalarınızda şıklığı ile göz kamaştıracak patchwork halılar üretilir.
sari patchwork hali
Salonda Patchwork Halı

renkli patchwork hali
Antrede Patchwork Halı

kahve tonlarinda patchwork hali
Yatak Odasında Patchwork Halı
Yeşil, sarı, kırmzı, mavi, pembe, mor gibi canlı renkler başta olmak üzere bej ve kahve tonları da bulunabilen, tek renk veya rengarenk göz alıcı tasarımlara sahip patchwork halıları salon, oturma odası, antre ve yatak odası gibi evinizin birçok odasında kullanabilir, sıcak ortamlar oluşturabilirsiniz.

patchwork hali dekorasyonu
Modern Oturma Grubu İle Patchwork Halı

mavi patchwork hali
Avangard Oturma Grubu İle Patchwork Halı

patchwork hali dekorasyonlari
Country Oturma Grubu İle Patchwork Halı

patchwork hali modelleri
Modern Yatak Odası Takımı İle Patchwork Halı

kahverengi patchwork hali
Avangard Yatak Odası Takımı İle Patchwork Halı

kirkyama hali
Country Yatak Odası Takımı İle Patchwork Halı
Patchwork halıların en büyük avantajı doğru kombinlendiğinde her türlü mobilya ile birlikte kullanılabilir olmasıdır. Mobilyalarınız modern, avangard, country hangi tarza sahip olursa olsun patchwork halıları bu mobilyalarla birlikte gönül rahatlığı içerisinde kullanabilirsiniz.

Yukarıdaki resme tıklayarak evinizdeki mutluluk köşeniz evdebir.com sitesinde satılan patchwork halı modellerini inceleyebilir, siz de patchwork halı modasına ayak uydurarak, ev dekorasyonlarınızın altına imza atabilirsiniz.
Patchwork Halılar İle Oda Dekorasyonlarınızın Altına İmza Atın
Patchwork Halılar İle Oda Dekorasyonlarınızın Altına İmza Atın - written by Unknown , published at 21:41, categorized as antre dekorasyonu , diğer odalar , kırkyama , patchwork halı , patchwork halı dekorasyonu , patchwork halı nasıl yapılır , patchwork halı nerelerde kullanılır , salon dekorasyonu , yatak odası dekorasyonu . And have 0 yorum
Next Önceki Kayıt
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID

Labels

About Template

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger