Retro Koltuklarla Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yaşayın

by Unknown, 04:20, No comment

retro ev dekorasyonu
Retro kelime anlamı olarak geriye bakış, geriye dönüş demektir. Retro tarzı dekorasyon ise geçmiş dönemlere ait mobilya ve dekorasyon ürünlerinin, renklerinin, desenlerinin, obje ve popüler ikonlarının günümüze uyarlanıp modern haliyle yeniden kullanılmasıdır.
retro dekorasyon
Retro tarzın en büyük özelliği bir renk cümbüşü havasında canlı renklerin evlere hakim olması ve enerjisiyle dikkat çekmesidir. Hardal, turuncu, yeşil, fuşya, mavi, kırmızı ve mor retro tarzı koltuklarda en sık kullanılan canlı renklerdir. Ayrıca siyah, gri ve kahve tonlarında da birçok güzel retro koltuk modelleri bulunmaktadır.
retro oturma grubu
Konforunuzdan ödün vermeden oldukça şık ve dikkat çekici bir görünüm oluşturarak evlerinizin vazgeçilmezi olacak bu retro koltuk modellerine, siz de evlerinizde muhakkak bir yer açmalısınız.
Yukarıdaki retro koltuk modelleri evdeki mutluluk köşeniz evdebir.com sitesinden alınmıştır. Aşağıdaki resme tıklayarak evdebir.com sitesinin "mobilya" menüsünden "koltuklar" bölümünü seçerek daha birçok farklı renkte ve modelde retro koltuk modellerine göz atabilirsiniz.
Retro Koltuklarla Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yaşayın
Retro Koltuklarla Konfor ve Şıklığı Bir Arada Yaşayın - written by Unknown , published at 04:20, categorized as oturma odası dekorasyonu , retro berjer , retro dekorasyon , retro ev dekorasyonu , retro kanepe , retro koltuk , retro tarzı dekorasyon , salon dekorasyonu . And have 0 yorum
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID

Labels

About Template

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger