Evimi Dekore Ediyorum - Dekorasyon Önerileri (1)

by Unknown, 05:42, No comment

"Evinizde Retro ve Otantik Tarzda Sıcak Bir Köşe"

Retro tarzı puf ve berjer... Onları tamamlayan otantik tarza uygun ferforje eskitme sehpa, ahşap ayaklı abajur, el yapımı bakır kase ve cam fenerler... Farklı stillerin bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş, rahatlığın ön planda olduğu böyle sıcak bir köşeyi siz de evinize taşıyabilirsiniz.
ahsap ayakli retro berjer
Rahatlığından vazgeçmek istemeyeceğiniz, iz ve kaşıntı yapmayan, yakmayan özel kumaşıyla kazayağı desenli 1950'ler tarzı retro berjer. Ömür boyu garantili iskelet kalitesi ve 10 yıl garantili sünger kalitesiyle uzun yıllar evinizin en favori eşyası olacak.
retro puf
Gene berjeriyle birlikte uzun yıllar evinizin en favori eşyası olacak bu pufu isterseniz bir sehpa olarak ta kullanabilirsiniz.
Eskitme Ferforje sehpa
Eskitme tekniğiyle üretilmiş, ferforje ayaklı bu sehpa hem çok özel bir tasarım hem de çok kullanışlı. Üst kısmını tepsi olarak da kullanabileceğiniz bu sehpayı ayrıca misafir ağırladığınızda katlanabilen ayakları sayesinde rahatlıkla ikram masası olarak ta kullanabilirsiniz.
Ayaklı Abajur
Uzunluğu ayarlanabilir meşe ayaklı bu abajur mekana hem otantik bir tarz katacak hem de siz koltuğunuzda dinlenirken veya kitabınızı okurken ışığıyla ortamı aydınlatacak.
dekoratif cam fener
Otantik tarza özgü farklı etnik dekorasyon unsurlarının bir araya getirilmesi durumuna tasarımıyla büyük katkıda bulunacak bronz tutacaklı bu cam fenerler el yapımıdır.
dekoratif bakir kase
Çağlar öncesinin otantik izlerini evinize taşıyacak bu asil görünümlü el yapımı bakır kase otantik tarzınızı en üst seviyelere çıkaracak.
cerceveli dekoratif ayna
Bu dekoratif siyah çerçeveli duvar aynası ile de otantik tarzınızı perçinleyebilir ve dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Ne de olsa ahşap otantik dekorasyonun olmazsa olmazı.
Bu dekorasyon önerisindeki konsept; evdeki mutluluk köşeniz evdebir.com sitesi editörleri tarafından oluşturmuş olup, bu konsepti oluşturan ürünler ise evdebir.com dan tarafımca bulunup sizlere özellikleriyle birlikte sunulmuştur. Siz de böyle sıcak bir köşeyi evinize taşımaya karar verdiyseniz hemen yukarıdaki resme tıklayarak evdebir.com sitesine gidin ve mouse'unuzu ürün resimlerimin üzerine getirdiğinizde beliren resim başlığını girerek arama yapın.
Evimi Dekore Ediyorum - Dekorasyon Önerileri (1)
Evimi Dekore Ediyorum - Dekorasyon Önerileri (1) - written by Unknown , published at 05:42, categorized as otantik dekorasyon , otantik tarz evler , retro dekorasyon , retro tarzı dekorasyon , salon dekorasyonu . And have 0 yorum
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID

Labels

About Template

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger