Love Letter Mutfak Duvar Rafı İle Mutfağınızda Tarz Yaratın

by Unknown, 14:38, No comment
mutfak rafi
Eskiden mutfaklarda çok sık olarak kullanılan duvar rafları, son dönemlerde üretilen şık ve modern mutfak dolapları sayesinde uzunca bir dönem unutulmuş, fakat ev dekorasyonunda eskiye dönüşün trend olduğu günümüzde özellikle dekoratif amaçlı kullanılmak üzere tekrar moda olmuştur. Tabi bir de mutfakların eskiye göre genellikle çok küçük ve dar olması sebebiyle; depolama anlamında yer kazanmak ve daha büyük bir atmosfer yaratmak için yapılan arayışlar da mutfak duvar raflarının tekrar moda olmasını sağlamıştır.
mutfak duvar raflari
İşte mutfağınızda nostalji rüzgarları estirecek harika bir tasarım olan Love Letter Duvar Rafı mutfağınızı sıcak ve samimi bir kır mutfağına dönüştürecek ve provence hava katacak. Rengarenk fincan, kupa, demlik ve şekerlik gibi sevdiğiniz aksesuarları dekoratif amaçlı kullanarak sergileyebileceğiniz bu şık duvar rafı mutfaklarınızda tarz yaratacak. Ayrıca çekmecelerinde tabaklarınızı yerleştirmenize ve eşyalarınızı toplamanıza olanak sağlaması bakımından da son derece kullanışlı.
mutfak duvar rafi
Vizon ve kırık beyaz renkleri bulunan Love Letter Duvar Rafları' nın ayrıca iki ve üç çekmeceli olmak üzere iki tipi mevcut. Taç derinliği 27 cm olan bu rafların; iki çekmeceli olanının eni 59 cm, yüksekliği 75 cm dir. Üç çekmeceli olanının ise eni 84 cm, yüksekliği 90 cm dir.
mutfak rafi modelleri
Ev dekorasyonunda tarz yaratan uygulamalar zevkinizi yansıtan ufak dokunuşlar ile verilebilir. Siz de dekorasyonda farklı ve dikkat çeken tasarımları kullanmayı seviyorsanız aşağıdaki resme tıklayarak gideceğiniz evdeki mutluluk köşeniz evdebir.com sitesinde satılan bu mutfak duvar raflarından sipariş verebilirsiniz.

Love Letter Mutfak Duvar Rafı İle Mutfağınızda Tarz Yaratın
Love Letter Mutfak Duvar Rafı İle Mutfağınızda Tarz Yaratın - written by Unknown , published at 14:38, categorized as duvar rafı , mutfağa ufak dokunuşlar , mutfak dekorasyonu , mutfak duvar rafı , mutfak raf modelleri , mutfak rafı . And have 0 yorum
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID

Labels

About Template

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger