Çalışma Masası Seçimi ve Çalışma Masası Modelleri

by Unknown, 03:02, No comment


calisma masasi modelleri
Çalışma masası kişinin kalitesini ve gücünü yansıtan bir eşyadır. Bu sebeple her ne kadar kolay alınabilen bir mobilya olarak görülse de seçim yaparken dikkat edilmesi gereken birçok nokta vardır.
rafli calisma masasi modeli
Günümüzde birçok kişi genelde az odalı evlerde yaşadığından bir çalışma odasına sahip olamasa da en azından büyük-küçük bir çalışma masasına ihtiyaç duymaktadır. Bu sebeple çalışma masamızın hem şık hem de çok fazla işleve sahip olması gereklidir.
calisma masasi modelleri
Masa seçimi yaparken alacağımız masanın ebatlarına dikkat etmeliyiz. Öncelikle kullanım amacımıza göre aşağı yukarı hangi ebatta bir masaya ihtiyacımız olduğunu belirlemeliyiz. Çalışma masamız  üzerinde rahat çalışabileceğimiz ve eşyalarımızı kolaylıkla sığdırabileceğimiz bir masa olmalıdır. Daha sonra masamızı koyacağımız yeri düşünmeli ve buna göre de en uygun boyutta bir çalışma masasında karar vermeliyiz.
rafli calisma masasi modelleri
Çalışma masamızda verimliliğimizi etkileyecek en önemli konulardan biri karışıklıktır. "Hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın. Seçim senin!" sözünün sahibi Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Mümin Sekman' ın da dediği gibi "Karışıklık, verimli çalışmanın düşmanıdır!" Bu yüzden çalışma masamızın düzenli olması son derece önemlidir. Bu düzeni de sağlayabilmek adına çekmece veya raflı model çalışma masaları tercih edilmelidir.
cekmeceli calisma masasi modelleri
Tercih edeceğimiz çalışma masasının bizi yansıtan bir model olması da son derece önemlidir. Bize uymayan bir tasarımdaki çalışma masası çalışma şevkimizi kırar ve verimli çalışmamızı engeller. Naçizane fikrim; hem saatlerce üzerinde çalışabilmemiz hem de daha ferah bir ortam için çalışma masamızın rengi beyaz olmalıdır.
Çalışma Masası Seçimi ve Çalışma Masası Modelleri
Çalışma Masası Seçimi ve Çalışma Masası Modelleri - written by Unknown , published at 03:02, categorized as çalışma masası modelleri , çalışma masası seçimi , çalışma odası dekorasyonu , çekmeceli çalışma masası , diğer odalar , raflı çalışma masası . And have 0 yorum
Previous Sonraki Kayıt
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID

Labels

About Template

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger