Kuş Kafesi ve Kuş Figürlü Aydınlatmalarla Evlerde Romantik Köşeler

by Unknown, 14:03, 1 comment

romantik ev dekorasyonu
Kuş kafesleri ve kuş figürleri son zamanlarda ev dekorasyonunda epeyce bir moda. Kırlent ve yastıklarda, duvar stickerlarında, tablolarda, hatta koltuk ve puflarda sıklıkla desen olarak görmeye başladığımız kuş kafesleri ve kuş figürleri şimdi oldukça orijinal tasarımlı aydınlatmalarla evlerimize romantizm katıyor.
romantik dekorasyon
Ev dekorasyonunuzda romantik bir hava yaratacak kuş kafesi ve kuş figürlü aydınlatmalarla birlikte ferforje ayrıntılar, eskitme mobilyalar ve çiçekler kullanarak evinizde tam anlamıyla romantizm rüzgarları estirebilirsiniz.
kus kafesi lamba
İçerisindeki sevimli kuş figürleriyle kafes şeklinde tasarlanan bu sarkıt; alt kısmında anahtarlık bölümü de bulunan eskitme ahşap duvar aynası ile birlikte kullanılmış. Sizleri ve misafirlerinizi evinizde ilk karşılayacak antrelerinizde uygulayabileceğiniz sımsıcak bir tasarım. 
kus kafesi sarkit
Gene içerisinde kuş figürü bulunan kafes şeklinde tasarlanmış, dal detayları da eklenmiş, bir öncekisine göre daha ağır bir havası olan bir başka sarkıt. Eskitme ve oymalı bir dresuar, ahşap ayaklı bir puf, metal sarmaşık motifli bir ayna, kuş şeklinde aksesuarlar ve çiçeklerle dekora edilmiş. Salonunuza romantizm katabileceğiniz gibi antrelerinizde de kullanbileceğiniz şık bir tasarım.
kus figurlu abajur
Kuş figürlü ve kitap tutucu şeklinde tasarlanmış bu abajurlarla birlikte kullanacağınız ferforje tasarımlı bir rafla, evinizde dekoratif ve aydınlatmalı mini bir kütüphane oluşturabilir, oldukça dikkat çekici bir köşe yaratabilirsiniz. 
kus kafesi abajur
Kafes tasarımlı bu eskitme ahşap abajur başlı başına orjinal bir tasarım. Aynalı eskitme ahşap bir konsol üzerinde dal desenli aksesuarlarla kullanılan bu abajurun etrafına yine dallar ve çiçek yerleştirilmiş, duvara kuş temalı bir tablo asılarak salonunuzda uygulayabileceğiniz oldukça şık bir tasarım elde edilmiş. Işığı açıldığında ahşap kafesten yansıyarak duvarlarınızda oluşturacağı gölgeler ile de salonunuza büyük bir romantizm katacağı aşikar.
kus figurlu masa lambasi
Kuş figürlü bu abajur, eskitme ahşap bir komodin, ahşap ayaklı bir puf ve metal sarmaşık motifli bir ayna ile birlikte ister salonunuzda, ister antrenizde kullanabileceğiniz bir tasarım. Antrelerinde kullanmayı düşünenler için kuş figürlü askılıklar çok hoş bir ayrıntı olmuş.
Sizlere ilham kaynağı olabilecek, paylaştığım dekorasyon örneklerini değişik ferforje ve eskitme mobilyalar, aksesuarlar kullanarak kombin yapabileceğiniz gibi, kombinlerinizde farklı kuş kafesi ve kuş figürlü aydınlatma modelleri de kullanabilirsiniz. Siz de evinizde bu tarz romantik bir köşe oluşturmaya karar verdiyseniz tek yapmanız gereken yukarıdaki resme tıklayarak, evdeki mutluluk köşeniz evdebir.com sitesindeki tüm modellere göz atmak.
Kuş Kafesi ve Kuş Figürlü Aydınlatmalarla Evlerde Romantik Köşeler
Kuş Kafesi ve Kuş Figürlü Aydınlatmalarla Evlerde Romantik Köşeler - written by Unknown , published at 14:03, categorized as antre dekorasyonu , diğer odalar , kuş figürlü abajur , kuş figürlü aydınlatma , kuş kafesi abajur , kuş kafesi aydınlatma , oturma odası dekorasyonu , romantik ev dekorasyonları , salon dekorasyonu . And have 1 comment
1 comment Add a comment
Adsız
Videoslots - youtube.com
VideoSlots - youtube.com. https://videoslots.tv/. Play best youtube to mp3 converter online slots for free. If you like this video slots on YouTube and like other free casino slots for
Reply Delete
Cancel Reply
GetID

Labels

About Template

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger